T1 - Cellbiologi | T2-NOR | T3-Homeostas | Om Brauns.se

Ett underbart samarbete!

Det är äntligen dags att blåsa liv i en ny avdelning på denna enkla studiewebbplats. Denna gång är jag oerhört stolt att få presentera resultatet av ett underbart samarbete inom vår malmökurs. Ett samarbete som efter många timmar och sena nätter till sist resulterat i en sammanfattning av hela vår termin. Detta är förstås sista gången T7 ser ut som den gör men innehållet är färskt om de enskilda delarna av terminen kommer säkerligen att kunna vara till nytta även för kommande kursare.
Om ni har frågor, kommentarer eller önskemål kan ni nå mig på; info(a)brauns.se

Sammanfattning T7 version 1.1

Detta är en nästintill heltäckande sammanfattning av hela termin 7. Denna omfattar således Gastro, Njure, Infektion, Reuma och Beroende. Allt detta är möjligt tack vare enorma insatser från flera underbara kursare här i Malmö samt en i Lund. Målsättningen med denna sammanfattning är inte att på något vis ersätta kurslitteraturen men snarare som ett komplement till redan inläst kunskap. Då terminen har en väldigt kort tentaperiod var vi därför flera som tidigt enades om att försöka sammanställa ett dokument som kunde användas som repetition inför tentan. Vi hoppas att det kan komma väl till användning.


bullet Sammanfattning - Inf/Gastro/Njur/Reuma/Beroende - v.1.1 | 2010-04-21
Ladda hem (7,1 Mb) - 106 sid.

OSCE-sammanfattning

En snabbt ihopsatt men sannolikt komplett kompendium inför OSCE T7. Vi reserverar oss för smärre fel även om den är klart läsbar på det stora hela.


bullet Sammanfattning OSCE | 2010-04-26
Ladda hem (2,4 Mb) - 14 sid.

 
John Brauns
brn